Rüyada eski asker görmek

Rüyada eski asker görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, zor zamanların biteceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada eski asker gördüyseniz:

  • Bazı işleri halletme biçiminizi değiştirebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine yorulur.

Rüyada eski asker görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi asker görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi asker olarak görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerdeki eski sevgiliyi görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi asker görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada misafir asker görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine delalettir.

Rüyada üniformalı asker görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments