Rüyada annesinin cenazesini görmek

Rüyada annesinin cenazesini görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada annesinin cenazesini gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada ölmüş annenin cenazesini görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada anne cenazesi görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada annenin cenazesini görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Rüyada annesinin cenaze görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına işarettir.

Rüyada annesinin cenazesini görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, doğru bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada cenazede yemek yemek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada hasta birinin cenazesini görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenaze giderken görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments