Rüyada anne cenazesi görmek

Rüyada anne cenazesi görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne cenazesi gördüyseniz:

  • Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmalısınız.

Rüyada anne cenazesi görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet eder.

Rüyada annenin cenazesini görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yapılan hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş annenin cenazesini görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, birçok engelin aşılacağına yorulur.

Rüyada annesinin cenaze görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine tabir olunur.

Rüyada annesinin cenazesini görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tane cenaze görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine inanılır.

Rüyada birinin cenazesini görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenaze namazı için abdest almak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments