Rüyada eski arkadaşını ağlarken görmek

Rüyada eski arkadaşını ağlarken görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, isteklerinin erteleneceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşını ağlarken gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada eski arkadaşını ağlarken görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ağlayarak görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işarettir.

Rüyada eski sevdiğini ağlarken görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini ağlarken görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalettir.

Rüyada eski eşi ağlarken görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ağlarken görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, yüzünün hep güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisini ağlarken görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini ağlayarak görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments