Rüyada eski araba lastiği görmek

Rüyada eski araba lastiği görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski araba lastiği gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Rüyada eski araba lastiği görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine alamet eder.

Rüyada araba lastiğinin patlaması görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada patlak araba lastik görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada yeni araba lastiği almak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba lastiği değiştirmek elinin bollaşacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına inanılır.

Rüyada lastiği patlamış araba görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba lastiği görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabaya lastik almak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments