Rüyada eski alyansını takmak

Rüyada eski alyansını takmak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, günah işlemekten korunacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, sağlığının bozulacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski alyansını takmak gördüyseniz:

  • Konuları değerlendirirken her şeyin mükemmel olacağı kadar, verebileceği maksimum rahatsızlıkları da düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada eski alyansını takmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada iki alyans takmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağa altın alyans takmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta alyans takmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak iyi bir zanaatkar olunacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tektaş ve alyans takmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kırık alyans takmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine yorulur.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak arzularınızın gerçekleşeceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments