Rüyada eşinin sevmediğini görmek

Rüyada eşinin sevmediğini görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, borcunun çok olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, neşesini kaybedeceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada eşinin sevmediğini gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemler yararınıza sonuçlar doğurabilir veya işler bir şekilde lehinize ilerleyebilir.

Rüyada eşinin sevmediğini görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin öğretmen görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, gururlandıracak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevmedin biriyle evlenmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin bir akrabanı görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, küskünlük yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yaşamını kolaylaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin bi insanı görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada seyyid olmak ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin birini sevdiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments