Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız, diğerlerinin değil, kendi eksiklikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Rüyada hiç sevmediği birini görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada hiç sevmediğin birini görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediği birini dövmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin birini dövdüğünü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, içine düşen fesada yeniliceğine alamet eder.

Rüyada sevmediğim birini dövmek patron olunacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments