Rüyada eşinin sevgilisini dövmek

Rüyada eşinin sevgilisini dövmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin sevgilisini dövmek gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler azalıyor.

Rüyada eşinin sevgilisini dövmek tövbelerinin karşılık bulacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulur.

Rüyada eski eşini dövmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına delalettir.

Rüyada eş dövmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada eşini dövdüğünü görmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada eski eşi dövmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin dövmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına tabir olunur.

Rüyada eşi dövmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, nefsine uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi eşini dövmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, büyük bir üne sahip olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments