Rüyada eski eşini dövmek

Rüyada eski eşini dövmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalettir.

Rüyada eski eşini dövmek gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler iltifatları çoğaltabilir.

Rüyada eski eşi dövmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada eski eşini dövmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi eşini dövmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada eşine dövmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eş dövmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına yorulur.

Rüyada eşi dövmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin sevgilisini dövmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada eşinin dövdüğünü görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments