Rüyada eşinin öpüştüğünü görmek

Rüyada eşinin öpüştüğünü görmek ticarette başarılı olacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, bereketin ve karın artacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kabullenmek istemediğiniz konuları ilgilendiren çözümler sizde olabilir.

Rüyada eşinin hamile haberini almak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada eşi tarafından vurulmak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin eşini görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada eşini başka adamla görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amca eşi görmek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada erkek eş görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada eşini baygın görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrı olan eşini görmek kötü günler geçireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments