Rüyada birinin eşini görmek

Rüyada birinin eşini görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin eşini gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Rüyada eşiyle uçmak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, rahatsızlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin saçının uzadığını görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada görümcenin eşini görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin öldüğünü öğrenmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin bira içtiğini görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada dayı eşini görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski eşi görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments