Rüyada eşinin kulağında küpe görmek

Rüyada eşinin kulağında küpe görmek mevkilerinin yüksek olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin kulağında küpe gördüyseniz:

  • Aile bireyleri üzerinde büyük bir baskı kuruyorsunuz.

Rüyada eşinin kulağında küpe görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine delalettir.

Rüyada birinin kulağına küpe takmak beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada kulağına küpe takmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına yorulur.

Rüyada kulak küpesi görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulakta küpe görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, umduğunu bulamayacağına işarettir.

Rüyada kulağında altın küpe görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına delalettir.

Rüyada kulağında küpe çıkarmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada kulağında küpe görmek atılan adımların boşa çıkacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments