Rüyada kulağında küpe çıkarmak

Rüyada kulağında küpe çıkarmak başarıya giden yolların açılacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağında küpe çıkarmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili bir durum partnerinizle uğraşmanız gerekmesi belli bir sorunun askıya alınmasına neden olabilir.

Rüyada kulağında küpe çıkarmak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağından küpe çıkarmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağındaki küpeyi çıkarmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kulak küpesi görmek çok ünlü bir kişi olacağına, şansının artacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kulağında küpe görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kocasının kulağında küpe görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağa küpe takmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments