Rüyada eşinin havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada eşinin havuzda yüzdüğünü görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yeni duygular tadacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada eşinin havuzda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Herkesin mutlu olabilmesini sağlayabilecek planlar için boş zaman yaratmanız gerekebilir.

Rüyada eşinin havuzda yüzdüğünü görmek memur ise terfi edeceğine, özel hayatının renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin bir havuzda yüzmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi havuzda yüzmek ağız tadının kaçacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil havuzda yüzmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine alamet eder.

Rüyada kaplıca havuzunda yüzmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tertemiz havuzda yüzmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına rivayet eder.

Rüyada kirli havuzda yüzdüğünü görmek kurtuluşu yakalayacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda biriyle yüzmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments