Rüyada eşinin dövdüğünü görmek

Rüyada eşinin dövdüğünü görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada eşinin dövdüğünü gördüyseniz:

  • Sorumluluk, görev veya planlarınızı müzakere edebilirsiniz.

Rüyada eş dövmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin dövmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Rüyada eşinin dövdüğünü görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi eşini dövmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, para ve zaman ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin seni dövdüğünü görmek iş hayatının düzeleceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine rivayet eder.

Rüyada eşi dövmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşi dövmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine dövmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments