Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada eşinin cinsiyet organını gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulardaki düzenlemelere veya değişikliklere dikkatle yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek hem çok mutlu olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın cinsiyet organı görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, sıkıntıya düşüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın cinsiyet organını görmek işlerin düzeleceğine, işlerin de hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada kendi cinsiyet organını görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına inanılır.

Rüyada cinsiyet organı görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments