Rüyada eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının istekleriyle uğraşırken kendinizinkileri unutabilirsiniz.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, işlerdeki verimin artacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek konferans ve seminerlere katılacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalettir.

Rüyada eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin ilişkiye girdiğini görmek kendini bunu başaracağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments