Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, o işten ekmek yiyeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına inanılır.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılacak değişiklikler iş hayatınızı cesaretlendirebilir.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, yüzüne kan geleceğine delalet eder.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kocasını başka kadınla ilişkide görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada kocayla ilişkiye girdiğini görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments