Rüyada başka birinin ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada başka birinin ilişkiye girdiğini görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, daima zinde ve genç kalacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına yorulur.

Rüyada eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada başka birinin ilişkiye girdiğini görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek komşular tarafından kötülenileceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulur.

Rüyada başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments