Rüyada eşinin ayakkabı aldığını görmek

Rüyada eşinin ayakkabı aldığını görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Aşırı masraflardan kaçının.

Rüyada eşinin ayakkabı aldığını görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabı hediye aldığını görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni ayakkabı aldığını görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı altı temizlemek hep dinç ve genç kalacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret eder.

Rüyada siyah ayakkabı aldığını görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ayakkabı aldığını görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı aldığını görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altı delik ayakkabı görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Belinay

Rüyamda kocamın sevgilisi için sıyah az topuklu ayakkabı hedıye aldığını görüyorum bana ananen srvgilisine aldığını söylüyor bende kızıyorum yüzünü tokatlıyorum sessızce gene sevgilisıyle telefonda konuşurken görüyorum telefonu coraba sarmıs cekip alıyorum elinden kızıl saçlı bir bayanın resmını görüyorum telefonda selamlar

Mustafa

Selam rüyamda wsim 6 adet sifir ayakkabı almış bunların içinde beyaz olanı net hatırlıyorum ama diğer renkleri hatirlamiyom bunun yorumlarmisiniz