Rüyada siyah ayakkabı aldığını görmek

Rüyada siyah ayakkabı aldığını görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, giderlerin artış göstereceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada siyah ayakkabı aldığını görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayakkabı aldığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, gönül kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada altı delik ayakkabı görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı aldığını görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada altı yırtık ayakkabı görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı altı görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yeni ayakkabı aldığını görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabı hediye aldığını görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments