Rüyada eşinin akrabalarını görmek

Rüyada eşinin akrabalarını görmek yüksek mertebeye geleceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin akrabalarını gördüyseniz:

  • Kendinizi herzamankinden yalnız hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada eş dost akraba görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına işarettir.

Rüyada eşinin akrabasını görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına alamet eder.

Rüyada eşin akrabalarını görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sıhhat ve huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada eşinin akrabalarını görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada eski eşinin akrabalarını görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına inanılır.

Rüyada eski eşin akrabalarını görmek rızkının artacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabanın askerden geldiğini görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine alamet eder.

Rüyada akrabaların öldüğünü görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
12 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Işıll

Rüyamda kuzenimle otururken bana bir söz vermiştin ne zaman tutcan sözünü diye sordu bende ne sözü vermiştim hatırlamıyorum deyince kuzenim bana geçen gün market alışverişi yaptırmıştın ücretini vereceğini söylemiştin ne zaman vereceksin diye sordu uyandığımda sabah ezanı okunuyodu

Işıll

Rüyamda eşimin konuşmadığım kadın akrabalarını ve ölmüş olan dedesini gördüm aynı zamanda benim yanımda asker olan kardeşim de vardı izne gelmiş olarak gördüm onların sohbet etmek için oturdukları bakkal tarzı bi yerden yola cıkmak için alışveriş yaptık abur cubur aldık bir tane de bisiklet aldık parasını ben ödedim ve dükkandan cıktığımızda ölmüş olan dedesini gördüm

Mutlu

Rüyamda eşimin akrabalarını görüyorum topluca yaşadığımız şehire geliyor bi kaç gündür aynı rüyayı görüyorum

Cazye

Rüyamda eşimin akrabalarının evindeydik bana çok iyi davranıyorlardı normalde beni sevmezler ve küçük bir kız çocuğu vardı 1-2 yaşlarında yanıma geldi saçlarını tarayıp ördüm

Aslı

Rüyamda eşimin görüşmedigi aiesi misafir gelmiş kaynanamla birlikte evimi düzenliyorlar toparlıyorlar yatıya kalacaklar

Sedat 1453

Rüyamda başka bir eve tasısınıyoruz esim kapının önünü süpürüyor esimin akrabaları var sonra ben bir yere gidiyorum eşimin amcasının çocuklarını görüyorum sonra onlarla konuşa konuşa gidiyorum