Rüyada eşini kusarken görmek

Rüyada eşini kusarken görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini kusarken gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada eş dost görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Rüyada eşinin annesini görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Rüyada eşinin başkasıyla görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eşini mutlu görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada eş tarafından öpülmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulur.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle yeniden nikahlanmak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının eşini görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments