Rüyada eşini hapiste görmek

Rüyada eşini hapiste görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, darlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eşini hapiste gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde entrikanın aşırıya kaçmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada eşinin hapisten çıktığını görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına alamet eder.

Rüyada eşinin hapiste olduğunu görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini hapiste görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada hapisten çıkmış birini görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapiste yakınını görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapis olduğunu görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının hapisten çıktığını görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada hapis kalmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments