Rüyada eşini aldatırken görmek

Rüyada eşini aldatırken görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada eşini aldatırken gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta yarar var.

Rüyada eşinin abdest aldığını görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Rüyada eşinin seni aldatmasını görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini aldatan kadın görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada sürekli eşinin aldattığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada eşini aldatırken yakalanmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin aldattığını hissetmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına alamet eder.

Rüyada eş aldatılmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye alamet etmektedir.

Rüyada eş tarafından aldatılmak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments