Rüyada eş aldatılmak

Rüyada eş aldatılmak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, iyi konumlara geleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına alamet eder.

Rüyada eş aldatılmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın eksik veya problemli yerlerini dengelemenize yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eş tarafından aldatıldığını görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, ardından yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada birinin eşini aldattığını görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalettir.

Rüyada eşinin aldattığını görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret eder.

Rüyada eşin tarafindan aldatildiğini görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına işarettir.

Rüyada eşini aldatan kadın görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak kimseyle konuşmaz olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada eş tarafından aldatılmak kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin altın aldığını görmek rahat nedir öğreneceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments