Rüyada annesini hamile görmek

Rüyada annesini hamile görmek sıkıntılarının biteceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, karlı işlere gireceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işarettir.

Rüyada annesini hamile gördüyseniz:

  • En ufak detayı kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada annenin hamile olduğunu görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına alamet eder.

Rüyada üvey anneyi hamile görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Rüyada ölen anneyi hamile görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada annesinin hamile olduğunu duymak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalettir.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada anneyi hamile duymak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine tabir olunur.

Rüyada annesi hamile görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments