Rüyada eşinden süt emmek

Rüyada eşinden süt emmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada eşinden süt emmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmamanız veya işe yarar çözümler bulmamanız durumunda sorunlar büyüyebilir.

Rüyada eşinden süt emmek yeni bir yol çizileceğine, düşmanlarını alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinden süt içmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine inanılır.

Rüyada eşinden süt sağmak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada memeden süt emmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden süt emmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, itibar göreceğine yorulur.

Rüyada kendi memesinden süt emmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kadın memesinden süt emmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada karısından süt emmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments