Rüyada karısından süt emmek

Rüyada karısından süt emmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, duaların kabul olacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada karısından süt emmek gördüyseniz:

  • Çalıştığınız ortamda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, değişik düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada karısından süt emmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının memesinden süt emmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısının memesini emmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına inanılır.

Rüyada memeden süt emmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada kadının memesinden süt emmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada kadından süt emmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden süt emmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyundan süt emmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments