Rüyada eşinden başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada eşinden başka biriyle evlendiğini görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine inanılır.

Rüyada eşinden başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gitmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada eşinden başka biriyle evlendiğini görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret eder.

Rüyada eşinden başka biriyle evlenmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, hayat daha olumlu bakılacağına tabir olunur.

Rüyada eşinden başka erkek görmek hem de sevdiklerinin olacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada eşinden başka biriyle öpüşmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalet eder.

Rüyada eşinden başkasıyla evlenmek bunu şeref sayacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Rüyada eşinden boşanıp başkasıyla evlenmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada eşinden ayrılıp başkasıyla evlendiğini görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments