Rüyada eşinden başka biriyle öpüşmek

Rüyada eşinden başka biriyle öpüşmek büyük bir projeye girileceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada eşinden başka biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada eşinden başka erkek görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada eşinden başka biriyle öpüşmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada eşinden başka biriyle evlenmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet eder.

Rüyada eşinden başka biriyle evlendiğini görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, yani babasına benzeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinden süt sağmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada eşinden azar işitmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet eder.

Rüyada eşinden anahtar almak yükseleceğine, atılım yapacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına inanılır.

Rüyada eşinden para almak yardımın alınacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments