Rüyada erkek montu giymek

Rüyada erkek montu giymek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine inanılır.

Rüyada erkek montu giymek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kaplumbağa hızıyla ilerleme sağlanıyor olması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada bir erkeğin montunu giymek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek montu giymek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski deri mont giymek para sıkıntısından kurtulacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada bordo mont giymek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına delalet eder.

Rüyada lacivert mont giymek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet eder.

Rüyada kaşe mont giymek yarardan çok zarar getireceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mont giymek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının montunu giymek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, işlerinin kapanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments