Rüyada yeşil mont giymek

Rüyada yeşil mont giymek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil mont giymek gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada yeşil mont giymek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, yüksek bir makama geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil deri mont giymek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, güzel huylarının değişeceğine delalet eder.

Rüyada yazın mont giymek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin montunu giymek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, önünü göremez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni mont giymek bekârlığına da veda edeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deri mont giymek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına işarettir.

Rüyada yeni deri mont giymek zararların günden güne artacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın mont giymek ekonomik olarak kalkınacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments