Rüyada annesi hasta görmek

Rüyada annesi hasta görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine inanılır.

Rüyada annesi hasta gördüyseniz:

  • İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Rüyada annenin hastalandığını duymak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına işarettir.

Rüyada annesinin hasta görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada annenin hasta görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak ticaret adamı (kadını) olacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına inanılır.

Rüyada annesini hasta olarak görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına alamet eder.

Rüyada vefat eden anneyi hasta görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annesinin hasta olduğunu görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına rivayet eder.

Rüyada annenin hasta olduğunu görmek üstün başarılar alacağına, ağır günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments