Rüyada annesinin hasta görmek

Rüyada annesinin hasta görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, refah düzeyinin yükseleceğine delalettir.

Rüyada annesinin hasta gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak işe gösterilen ilginin artacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenizi hasta görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına delalet eder.

Rüyada annemi hasta görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine yorulur.

Rüyada annesinin hastalandığını görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada anne babayı hasta görmek ağlayacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vefat eden anneyi hasta görmek imkân sahibi olacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının annesini hasta görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada annemi kanser hastası görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments