Rüyada erkek evladını kaybetmek

Rüyada erkek evladını kaybetmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, güvenini sarsacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek evladını kaybetmek gördüyseniz:

  • Cinsel yönü ağır basan bir ilişki konusunda yanılgıya düşebilirsiniz.

Rüyada erkek evladını kaybetmek kredi çekileceğine, inancını bir kenara atacağına delalet eder.

Rüyada evladını kaybetmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlat kaybetmek getirisi çok olan işler yapacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek evlatlık görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek evlatlık edinmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalet eder.

Rüyada erkek evlat görmek sorunlarının birken beş olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu evlat edinmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada erkek bebek evlatlık almak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments