Rüyada anneyi sigara içerken görmek

Rüyada anneyi sigara içerken görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, yeni mallara kavuşacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi sigara içerken gördüyseniz:

  • Herkes sizi takdir etmeyebilir veya sizinle ön planda yer almak istemeyebilir.

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına alamet eder.

Rüyada annesini sigara içerken görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin sigara içtiğini görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, deşarj olacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneni sigara içerken görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada annemi sigara içerken görmek mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işarettir.

Rüyada anneyi sigara içerken görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments