Rüyada bir erkeği çirkin görmek

Rüyada bir erkeği çirkin görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, işinden ve parasından olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, uygulayacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği çirkin gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız, olayları akışına bırakmalısınız.

Rüyada çirkin erkek çocuğu görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını çirkin görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği çirkin görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına yorulur.

Rüyada çirkin erkek bebek doğurmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yolculuğa işarettir.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin bir erkek görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeği çirkin görmek bir ömür olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments