Rüyada erkeğin dizine yatmak

Rüyada erkeğin dizine yatmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin toparlanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin dizine yatmak gördüyseniz:

  • Maddi, sanatsal veya romantik konular daha önceki halinden çok daha hızlı şekilde ilerlemeye başlıyor.

Rüyada erkeğin dizine yatmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin dizine yatmak kötü karakterli bir kadına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin dizinde yatmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin dizinde yatmak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada annenin dizine yatmak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, karamsar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın dizine yatmak yanlış yönde kararlar verileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dizinde yatmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Rüyada eşinin dizine yatmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments