Rüyada erkeğin başında duvak görmek

Rüyada erkeğin başında duvak görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, şansın yüzüne güleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin başında duvak gördüyseniz:

  • Pratik düşünceler üreteceksiniz.

Rüyada erkeğin başında duvak görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada başına duvak takmak mesleğinde geri plana düşeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başında duvak görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine işaret eder.

Rüyada başında gelin duvağı görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına alamet eder.

Rüyada başa duvak takmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kına duvağı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeşil duvak takmak karın artacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını duvakla görmek çok sevileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments