Rüyada eriyen mum görmek

Rüyada eriyen mum görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eriyen mum gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız mümkündür.

Rüyada eriyen mum görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ak sakallı ermiş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulur.

Rüyada eriyen buz görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kurşun eritmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ermişle konuşmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada mehmet akif ersoyuu görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada eritilmiş yağ görmek başarıların artacağına, bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada kadın ermiş görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments