Rüyada erik kiraz görmek

Rüyada erik kiraz görmek çok büyük başarılar kazanacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına delalettir.

Rüyada erik kiraz gördüyseniz:

  • Asıl niyetleri görmeye çalışmalısınız.

Rüyada erik ve kiraz görmek vaaz ve nasihate, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erik kiraz görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada kiraz ve erik görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiraz erik görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, aynı karşılığı alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiraz erik toplamak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işaret eder.

Rüyada yerden kiraz toplamak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına inanılır.

Rüyada kiraz ağacı görmek mutluluğu yakalayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm ve kiraz görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments