Rüyada annenin mezarında ağlamak

Rüyada annenin mezarında ağlamak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada annenin mezarında ağlamak gördüyseniz:

  • Belli konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada annenin mezarında ağlamak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, şansızlığın kırılacağına işarettir.

Rüyada babamın mezarında ağlamak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada mezara sarılıp ağlamak yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar ağlamak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada babanın mezarında ağlamak ummadığı yerden rızka nail olmaya, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlık başında ağlamak gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada mezar başında ağladığını görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara gidip ağlamak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments