Rüyada babamın mezarında ağlamak

Rüyada babamın mezarında ağlamak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, yenilenme yaşayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada babamın mezarında ağlamak gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan kişilere hızlı tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada babanın mezarında ağlamak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada babamın mezarında ağlamak sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babasının mezarında ağlamak kazancının da aynı oranda artacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık başında ağlamak elindekileri de kaptıracağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet eder.

Rüyada mezarında ağlamak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada mezar başında ağladığını görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar görüp ağlamak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments