Rüyada enişte dövmek

Rüyada enişte dövmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada enişte dövmek gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada enişteyi dövmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada enişte dövmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine inanılır.

Rüyada eniştesini dövmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada ölen enişte görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalet eder.

Rüyada enişteyi öpmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada teyze ve enişte görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hiç istemediği işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada eniştemin öldüğünü görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada enişteye sarılmak ipliklerini pazara çıkaracağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments