Rüyada en iyi arkadaşla kavga etmek

Rüyada en iyi arkadaşla kavga etmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada en iyi arkadaşla kavga etmek gördüyseniz:

  • Akraba, kuzen, eski tanıdık veya kardeşlerinizin ziyareti söz konusu olabilir.

Rüyada en iyi arkadaşla kavga etmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada en iyi arkadaşınla kavga etmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet eder.

Rüyada en iyi arkadaşının öldüğünü görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına yorulmaktadır.

Rüyada en iyi arkadaşını görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, fenalıkta bulunmaya işarettir.

Rüyada en iyi arkadaşla küsmek kolaylık elde edeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada en iyi arkadaşlarını görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına delalettir.

Rüyada en iyi arkadaşla öpüşmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada en iyi arkadaşınla küsmek ödeme güçlü çekeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments