Rüyada elma ağacı sulamak

Rüyada elma ağacı sulamak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işarettir.

Rüyada elma ağacı sulamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin kısa sürede karşılığını göreceksiniz.

Rüyada elma ağacı sulamak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç dikmek ve sulamak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ağaç sulamak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı sulamak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işarettir.

Rüyada kayısı ağacı sulamak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalettir.

Rüyada incir ağacı sulamak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül ağacı sulamak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada ağaç dikmek sulamak huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments