Rüyada gül ağacı sulamak

Rüyada gül ağacı sulamak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül ağacı sulamak gördüyseniz:

  • Zor bir görev veya iş hakkında uzun zamandır düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada gül ağacı sulamak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada gül fidanı sulamak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, konforunun artacağına rivayet eder.

Rüyada gül bahçesi sulamak dostlarıyla bir araya geleceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına işaret eder.

Rüyada gül sulamak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada ağaç dikmek ve sulamak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaç dikmek sulamak çok hayırlı işlere imza atacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada elma ağacı sulamak özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çam ağacı sulamak arzularınızın gerçekleşeceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments