Rüyada elleri kınalı bebek görmek

Rüyada elleri kınalı bebek görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, günden güne kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleri kınalı bebek gördüyseniz:

  • Çekinmeden sorabilirsiniz.

Rüyada elleri kınalı bebek görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin elinde kına görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elinde kına görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kına yakılmış el görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki ele kına yakmak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kınalı eller görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinin kınalı olduğunu görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments